Accident

EVENIMENT | Un sofer baut a accidentat un pieton, apoi l-a atacat cu un spray lacrimogen

În data de  09.12.2012,  ora 02:40, B. IONUŢ de 19 ani, din comuna Vlăsineşti, în timpul unei manevre cu spatele a autoturismului pe care îl conducea într-o parcare din Săveni  a surprins şi a accidentat uşor pe V. MIREL de 23 ani, din oraşul Săveni.

În urma accidentului,  între aceştia a avut loc o altercaţie, conducătorul auto folosind un spray iritant-lacrimogen, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

V. MIREL a fost transportat la Spitalul Oraşului Săveni unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

La scurt timp după producerea evenimentului, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto  pe raza oraşului Săveni şi l-au condus la sediul poliţiei, unde a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind 0,60 mg./l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor  în baza de date, poliţiştii au constatat că B. IONUŢ nu posedă permis de conducere.

Faţă de B. IONUŢ  se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală,  părăsirea locului accidentului fără încuviinţare organelor de poliţie şi vătămare corporală din culpă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page