Editorial

EDITORIAL | HAOS TOTAL: Vreti sa circulati prin oras? Lasati masinile acasa si mergeti pe jos – VIDEO

Nici bine nu a inceput iarna si deja avem probleme. Municipiul Botosani este paralizat si daca am rabdat o zi, doua, trei….ajunge, nu prea se mai poate.

Autoritatile locale s-au apucat de MAREA DESZAPAZIRE, iar traficul pe strazile din Botosani este unul….sa nu fiu rautacios, dar mai bine stai mergi pe jos decat sa te pornesti cu masina prin oras. Desi inainte de alegerile locale se anunta ca cetateanul mereu va fi intrebat despre problemele din municipiu si parerile lor va conta, s-a uitat deja si nu mai conteaza ce crede cetateanul.

In loc sa se deszapezeasca noaptea, utilajele incurca circulatia ziua, iar nervii sunt intinsi la maximum. Nu exista o strada principala de la un capat pana la celalalt pe care nu fie vreun utilaj. Si pe Imparat Traian, si pe Calea Nationala, si pe Bulevard, dar si pe Primaverii sunt coloane de masini din cauza utilajelor de la deszapezire si se circula cu …viteza melcului. Nici politistii nu mai fac fata, dar nici soferii.

Asa ca daca vrei sa ajungi intr-un loc anume, iti dam un sfat, lasa masina acasa si mergi pe jos, pentru ca in anul 2012, am ajuns sa mergem pe jos pentru ca ajungem mai repede. Am facut un test si am pornit de pe Strada Primavezii si pana la Manastirea Popauti, pe traseul pe care il puteti urmari in imaginile video de mai jos si am facut aproximativ 30 de minute. Asta e bine, pentru ca daca vrei sa pornesti de pe Imparat Traian si treci pe Sucevei, apoi pe Primaverii, ai de tinut piciorul pe ambreiaj, pentru ca faci aproximativ o ora.

VIDEO: (in curand se va actualiza)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page