InfractionalLocal

Două persoane reținute și peste 35.000 de pachete de țigarete confiscate de polițiștii botoșăneni – FOTO&VIDEO

Astăzi, 29 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice , împreună cu cei din cadrul Poliției Orașului Darabani au pus în executare 20 de percheziții domiciliare la locuințele mai multor persoane bănuite de contrabandă în forma asimilată, din comunele Coțușca, Havârna, Mileanca, Drăgușeni, Rădăuți Prut și municipiul Dorohoi.

În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate in vederea confiscării speciale peste 33.500 de pachete cu țigarete de diferite mărci, de proveniență duty-free, Republica Moldova și Ucraina și peste 200 de litri de băuturi alcoolice, pentru care persoanele percheziționate nu dețineau documente de proveniență.

Totodată, au fost ridicați în vederea continuării cercetărilor peste 23.000 de lei și aproximativ 2.000 de euro.

Ca urmare a activităților desfășurate, șase persoane au fost conduse la sediul poliției, ulterior, față de două dintre acestea, fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetărilor sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Areme Explozivi și Substanțe Periculoase, Biroului pentru Protecția Animalelor, Secțiilor de Poliție Rurală nr. 7 Darabani și nr. 9 Vlăsinesti, Poliției Municipiului Dorohoi și Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page