Local

Doi șoferi din Botoșani au fost sancționați pentru transport public neautorizat

La data de 25 februarie 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani,  un autoturim condus de un bărbat, de 67 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta mai multe persoane, în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul pentru o perioadă de 6 luni.

Tot duminică, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe DN 29 D, din comuna Trușești,  un autoturim condus de un bărbat, de 42 de ani, din comuna Durnești.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta patru persoane, în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul pentru o perioadă de 6 luni.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page