Diverse

DIVERSE | Uleiul de peşte, elixir al tinereţii

Datorită efectelor benefice de stopare a procesului de îmbătrânire, peştele gras este un adevărat elixir al tinereţii.

În urma unor studii, cercetătorii americani îţi recomandă să consumi cel puţin două porţii de peşte gras pe săptămână, somon, macrou sau sardele.

Acizii graşi proveniţi din uleiul de peşte erau recunoscuţi pentru faptul că protejează inima de diverse afecţiuni. Recent, specialiştii de la Universitatea California din San Francisco, Statele Unite, au observat că aceşti acizi reduc apariţia ridurilor şi a unor boli mintale, dar şi oculare la vârste înaintate.

Se pare că acizii graşi, cunoscuţi şi sub denumirea de Omega-3, acţionează asupra tuturor tipurilor de celule din organism şi opresc îmbătrânirea lor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page