Diverse

DIVERSE | Iată ce alimente luptă cu inflamaţiile din organism!

Unele alimente au proprietăţile de a reduce inflamaţiile din corp şi de a grăbi vindecare anumitor probleme de sănătate. De aceea, dacă le vei consuma cu regularitate, vei reduce considerabil riscul unei inflamaţii în organism. Iată care sunt alimentele cu proprietăţi antiinflamatoare, pe care le poţi include în alimentaţia zilnică!

Fructe şi legume

Toate fructele şi legumele au proprietăţi antiinflamatoare, datorită conţinutului bogat de fibre şi nutrimenţi. Sunt ideale pentru a combate inflamaţiile cronicie din organism. Cele mai indicate sunt broccoli, ciupercile, merele, aviocado, papaya şi ananas.

Nu uita să bei cei doi litri de apă recomandaţi de către medic, în fiecare zi. Apa te ajută să elimini toxinele din organism.

Ceai verde

Una dintre băuturile cu proprietăţi antiinflamatoare este ceaiul verde. Flavonoizii conţinuţi de ceaiul verde au proprietăţi antiinflamatoare. De aceea, poţi bea o cană sau două căni de ceai verde, în fiecare zi. De asemenea, este de ajutor pentru a reduce grăsimea de pe abdomen şi de pe coapse.

Alimente bogate în acizi graşi Omega-3

Alimentele bogate în acizi graşi Omega-3 sunt de ajutor în lupta cu inflamaţiile din organism. Unele studii au arătat că persoanele care consumau regulat alimente bogate în acizi graşi aveau un risc mai scăzut de inflamaţii în organism. Poţi consuma peşte gras, seminţe de in şi nuci.

Condimentele

Şi unele condimente sunt de ajutor persoanelor care se confruntă cu inflamaţiile. Este vorba despre usturoi, chilli, turmeric, ghimbir. De aceea, este bine să le incluzi în alimentaţie oricât de des poţi.

Sursa: www.clicksanatate.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page