Local

Cupluri de aur şi diamant sărbătorite la Primăria Botoșani! – FOTO&VIDEO

Mai multe cupluri care sărbătoresc Nunta de aur și Nunta de diamant au fost premiate, marți, la Primăria municipiului Botoșani. Este vorba de cupluri care  au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsătorie.  Ei au primit, flori, diplome și un premiu în bani și au fost felicitați de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

„Vreau să vă felicit pe dvs. pentru că ați ajuns la 50 de ani de căzătorie și chiar 60 de ani de căsătorie. Nu știu dacă e mult sau e puțin, dar e o viață de om, cu înțelegeri, cu bune și rele, și pentru acest lucru, iată, municipiul Botoșani vă felicită în cadru festiv. Vreau să vă felicit pentru ceea ce ați făcut pentru acest oraș, pentru ceea ce veți face, pentru că dacă ați ajuns la pensie nu înseamnă că nu veți mai avea contribuție la acest oraș. (…) Vă felicit pentru spiritul civic de care dați dovadă atunci când vă plătiți taxele și impozitele, pentru că vă vedem la Direcția de Impozite și Taxe printre primii care faceți acest lucru și contribuiți astfel, iată, mai departe la dezvoltarea și la funcționarea orașului nostru”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Festivitatea va continua și miercuri, cu premierea altor cupluri, în total fiind 48 de cupluri care marchează Nunta de aur și șase Nunta de diamant.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page