Meteo

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 5 martie – 1 aprilie 2024. Potrivit specialiştilor ANM, săptămâna viitoare revin precipitaţiile în toată țara, iar la munte se întorc ninsorile.

Vremea 5 martie – 11 martie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în regiunile vestice și nord- vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în extremitatea de nord a Carpaților Orientali.

Prognoza meteo 11 – 18 martie 2024

În săptămâna 11–18 martie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane din jumătatea vestică a țării.

Vremea 18 – 25 martie 2024

În săptămâna 18–25 martie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va avea o tendință ușor excedentară în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo 25 martie  – 1 aprilie 2024

În săptămâna 25 martie–1 aprilie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în zonele montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page