LocalMeteo

Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale, atât de Crăciun, cât și de Revelion, iar nivelul precipitațiilor va fi apropiat de cel normal, a informat ANM, vineri, 2 decembrie.

Meteorologii estimează că în intervalul 5 decembrie – 2 ianuarie, temperaturile se vor situa peste cele normale pentru această perioadă, iar cantitățile de precipitații vor fi abundente până la jumătatea lunii decembrie, apoi se vor apropia de cele obișnuite. Săptămâna 5-12 decembrie Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, a transmis ANM, care precizează că ploile vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice, vestice, nord-vestice și centrale.

Săptămâna 12-19 decembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. De asemenea, cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în vest, nord-vest și centru.

Săptămâna 19-26 decembrie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor, informează ANM. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 26 decembrie-2 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, iar cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, spun meteorologii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page