Local

„Cei trei purceluşi” la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”

Dragilor,

Vă invităm să vizionaţi în zilele de joi, 6 octombrie, de la ora 18:00, sâmbătă, 8 octombrie 2022, de la ora 11:00 şi duminică, 9 octombrie 2022, de la orele 11:00 și 12:30 la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” –  „Cei trei purceluşi” –  un spectacol dedicat celor mici.

Spectacolul  „Cei trei purceluşi”, este un spectacol după o poveste îndrăgită de copii şi transpusă în scenă de regizorul Valentin Dobrescu, după o idee de Van Gool. Text şi regie artistică: Valentin Dobrescu, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, muzica compusă de Constantin Panaite.

Din distribuţie fac parte îndrăgiţii actori:  Andrei Bordianu, Andrei Iurescu, Renata Voloşcu, Marius Rusu, Anamaria Chelaru, Alin Gheorghiu, Florin Iftode, Adelina Cojocariu, Pavel Petraşi.

Recomandat copiilor între 3 şi 10 ani.

Durata: 50 minute

Veţi viziona un spectacol cu actori şi păpuşi dinamic, antrenant, muzical. Cu siguranţă va fi pe placul celor mici! Nu ezitaţi să cumpăraţi bilete din timp!

 Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache”  se pot achiziţiona de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

Vă aşteptăm cu drag!

Până atunci…. toate cele bune

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page