DiversePublicitate

Cei mai bogați jucători de Esports

Deși sporturile electronice există din 1972, popularitatea lor recentă a coincis cu o creștere a valorii nete a jucătorilor, așadar, poate vă întrebați care sunt cei mai bogați jucători de sporturi electronice.

Majoritatea oamenilor nu își imaginează de obicei un tânăr care stă în fața unui ecran de calculator și câștigă milioane de dolari jucând jocuri video atunci când se gândesc la un sportiv de succes. Datorită sponsorizărilor și victoriilor din turnee, jucătorii de esports câștigă astăzi milioane de dolari în lumea reală. Sectorul esports s-a extins dramatic în ultimii ani, iar pariurile esports sunt din ce în ce mai bine primite. Dacă doriți să începeți să pariați pe Esports, consultați aceste site-uri fantastice de pariuri sportive precum slot v casino.

Milioane de oameni urmăresc în fiecare an turneele de esport, care devin și mai palpitante datorită premiilor enorme puse în joc. Aici, analizăm cei mai bogați sportivi din toate timpurile din Esports.

Johan Sundstein

Johan Sundstein, un jucător danez de Dota 2 cu o avere netă estimată la peste 6,8 milioane de dolari, este în fruntea listei celor mai bine plătiți sportivi din Esports. Și-a făcut un nume jucând Heroes of Newarth în 2010, când avea doar 17 ani și a început să joace la nivel profesionist. Nu a început să câștige cu adevărat bani importanți decât atunci când s-a orientat spre jocul Dota 2 la nivel profesionist. Cele mai bune case de pariuri sportive online oferă cote incredibile pentru ca tu să pariezi pe echipele tale preferate la diverse turnee din întreaga lume în Dota 2, care este, fără îndoială, cel mai popular Esport disponibil în prezent.

Faptul că și-a făcut întregul venit doar din jocul Esports este cu adevărat uimitor. Competiția internațională, care reprezintă apogeul Esportului și cele mai mari recompense în bani din Dota 2, are loc în fiecare an. Johan și echipa OG au reușit să câștige primul loc la The International în 2018 și 2019, câștigând 3 milioane de dolari și, respectiv, 2 milioane de dolari.

Jesse Vainikka

Al doilea cel mai bogat jucător de Esports din toate timpurile nu este departe de Johan Sundstein și este la fel de uimitor. Jesse Vainikka, născut în Finlanda, se crede că are o avere de 6,5 milioane de dolari. Dota 2 a fost jocul său preferat încă de la începutul carierei sale de gaming, în 2013, dar este cunoscut și pentru faptul că joacă VALORANT.

De-a lungul carierei sale, a participat la 65 de turnee în 7 ani. Împreună cu Johan Sundstein, Jesse a fost membru al echipelor câștigătoare la Internaționalele din 2018 și 2019, luând acasă un total de 5 milioane de dolari. Jesse a demisionat din jocurile competitive la vârsta de 28 de ani, însă a fost văzut jucând ocazional sub numele de “JerAx”.

Anathan Pham

Un jucător de Dota 2 născut în Australia, pe nume “Ana”, Anathan Pham, este al treilea pe listă. La vremea respectivă, Anathan a fost unul dintre cei mai tineri jucători care au ajuns în rândurile jucătorilor de top din Dota, începând să joace la nivel profesionist la vârsta de 16 ani. El s-a dovedit a fi un jucător Dota 2 foarte bun în ciuda tinereții sale, câștigând mai multe campionate.

El a câștigat peste 6 milioane de dolari în doar 24 de turnee. A făcut parte din echipa Team OG care a câștigat The International în 2018 și 2019, împreună cu colegii de echipă Jesse și Johan. Alte victorii importante includ concursurile Kiev Major și Boston Major, care i-au adus fiecare câte 20.000 de dolari în total.

Ivan Ivanov

Ivan Ivanov, cunoscut și online ca “MinD ContRol”, este un sportiv profesionist de Esports din Bulgaria. El a reușit să performeze admirabil de-a lungul carierei sale în Esports, ceea ce i-a crescut valoarea netă estimată la 5,6 milioane de dolari. cu o varietate de echipe, inclusiv ca Ninjas in Pajamas, Nigma și Team Liquid, în peste 70 de turnee.

A participat la The International de mai multe ori în timp ce juca pentru Team Liquid și a câștigat premii în bani semnificative din 2016 până în 2019. O altă victorie semnificativă a fost clasarea pe primul loc la China Dota 2 Supermajor.

Maroun Merhej

Jucătorul de Dota 2 din Liban, cunoscut doar sub numele de “GH”, are o avere netă de 2,5 milioane de dolari, ceea ce este suficient pentru a-l plasa pe lista celor mai bogați sportivi din Esports. Din 2015, Maroun a concurat și a câștigat evenimente.

Prima sa realizare majoră a fost câștigarea MSI Beat It, Middle Eastern Qualifiers. Faima sa a crescut ca urmare a acestei victorii, iar în scurt timp s-a alăturat echipei Liquid. El a ajutat Team Liquid să câștige la The International în timp ce era membru al echipei și este în continuare un favorit al fanilor la casele de pariuri sportive online de renume.

Concluzie

 

Aceștia sunt cei mai bogați jucători din eSports. Vă vine să credeți că din jocuri pe calculator se pot câștiga atât de mulți bani?

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page