Politic

Cătălin Silegeanu, candidatul AUR la primăria municipiului Botoșani, invită cetățenii la un dialog deschis și constructiv

Comunicat de presă Cătălin Silegeanu, candidat AUR la primăria municipiului Botoșani:

Dragi botoșăneni, vă adresez cu nerăbdare invitația la un dialog deschis și constructiv. În această după-amiază, începând cu ora 15:00, mă veți găsi pe Pietonalul Unirii, în fața Cinema „Unirea”. În calitate de candidat AUR în cursa pentru Primăria municipiului Botoșani, este esențial să formez o legătură directă cu comunitatea pe care îmi propun să o servesc. Ascultarea nevoilor dumneavoastră, cunoașterea ideilor și discutarea modalităților prin care orașul poate evolua constituie priorități ale acestei întâlniri.

Sunt aici pentru a înțelege cu adevărat problemele cu care vă confruntați și pentru a găsi împreună soluții. Programul meu de guvernare va cuprinde toate acele inițiative pe care le considerați oportune pentru dezvoltarea orașului nostru și îmbunătățirea vieții de zi cu zi. Înțeleg importanța schimbului de idei și opinii, motiv pentru care mă angajez să răspund curiozităților dumneavoastră. Fie că aveți întrebări specifice, sugestii sau doar doriți să ne cunoaștem mai bine, acesta este momentul.

Sunt deschis să primesc inclusiv critici sau observații constructive, pentru că doar în acest mod pot evolua într-o persoană care se ridică la nivelul așteptărilor cetățenilor. Haideți să colaborăm și să construim, pas cu pas, un Botoșani mai bun pentru toți. Vă aștept cu drag!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page