Politic

Cătălin Flutur și-a lansat candidatura la Primărie și a anunțat noua conducere a organizației municipale PNL – FOTO&VIDEO

Biroul Politic Local al Partidului Național Liberal (PNL) din Botoșani a fost reînnoit, anunțându-se o componență proaspătă în cadrul unei adunări de partid ce a avut loc joi seară. Cătălin Flutur a fost oficializat în rolul de președinte al organizației locale, fiind de asemenea candidatul partidului pentru funcția de primar al municipiului la următoarele alegeri.

Echipa de conducere a fost consolidată cu figuri de seamă din rândul comunității de afaceri locale. Printre aceștia se numără Gelu Graur, un artist cunoscut, Sînziana Secrieru, executor judecătoresc, Mihai Vrăjitoriu, proprietarul Monclinic, și Cristian Alexuc, directorul companiei Aquaterm.

Cătălin Flutur a evidențiat determinarea partidului de a se îndepărta de practicile anterioare.

„Consider că este un moment zero în viața noastră politică. Nu o să mai vedeți niciodată acele liste care provoacă discuții – ba că sunt mulți bugetari pe listă, ba că nu știu ce s-a întâmplat. O să vedeți un alt mod de lucru la Partidul Național Liberal, mai ales la filiala municipiului Botoșani”, a precizat fostul primar.

Cu o echipă reînnoită alături, Cătălin Flutur se arată încrezător în succesul său în cursa pentru Primărie. El mizează pe experiența celor trei mandate pe care le-a exercitat la conducerea administrației locale.

„Merg acolo pentru că știu exact ce să fac, cum să fac și acum am un imbold în plus, văzând câți oameni au venit alături de noi și vin în fiecare zi, văzând ce susținere voi avea în biroul meu politic. Sunt absolut convins și vă promit că vom câștiga Primăria municipiului Botoșani fără nicio îndoială. Mai mult decât atât, vom aduce foarte multe voturi pentru Consiliul Local și Consiliul Județean”, a subliniat acesta.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page