DiversePublicitate

Când ar trebui să porți hanorace de damă? Verificăm!

Hanoracele au o istorie bogată, primele obiecte de acest fel fiind confecționate din piei de animale. Încă din cele mai vechi timpuri hanoracul a însemnat în primul rând protecție împotriva vremii nefavorabile. În ziua de astăzi, hanoracele îndeplinesc foarte bine și rolul estetic, datorită designului în pas cu moda. Tocmai pentru că îndeplinesc atât de bine ambele roluri, hanoracele nu ar trebuie să lipsească din garderoba ta.

Ce tipuri de hanorace există?

Hanoracele se diferențiază între ele prin lungimea pe care o au, materialele din care sunt făcute, tipul de închidere, tipul buzunarelor, mărime și culoare.

Din punct de vedere al lungimii, poți alege un hanorac normal sau un model mai lung. Modelul mai lung poate fi purtat fără pantaloni, dacă permite vremea, pentru că marginile lui ajung până aproape de genunchi. În cazul în care vremea e mai răcoroasă, poate fi purtat și cu o pereche de colanți.

Materialele din care sunt făcute hanoracele sunt: bumbac, poliester și elastan. Majoritatea hanoracelor sunt confecționate dintr-o combinație a cel puțin două dintre aceste materiale. Asta înseamnă că vei profita de avantajele fiecărui tip de material.

Din punct de vedere al închiderii, sunt hanorace cu fermoar până jos, hanorace cu fermoar în partea de sus și hanorace fără fermoar. Cele cu fermoar sunt perfecte pentru zilele în care temperaturile fluctuează pentru că, dacă ți-e cald, le poți descheia și te poți bucura de soare.

Din punct de vedere al buzunarelor, hanoracele pot fi cu buzunare mari pe mijloc, adică tip cangur, cu buzunare în lateral sau cu buzunar cu velcro în față.

Poți consulta toate tipurile de hanorace pe Bolf.ro ca să îți faci o idee mai exactă asupra diferențelor dintre ele.

Cu ce poți purta un hanorac?

Hanoracul este un articol versatil de îmbrăcăminte, astfel că există mai multe combinații de haine în care poate fi purtat cu succes.

De exemplu, un hanorac se împacă foarte bine cu o pereche de pantaloni de trening. Această combinație este una care denotă confort și simplitate, așa că poți apela la ea în momentele în care ai nevoie de o ținută lejeră.

Poartă un hanorac împreună cu o pereche de pantaloni casual pentru a ieși în oraș la o întâlnire cu amicii. Îți trebuie un top, un hanorac și o pereche de pantaloni care să aibă croiul conic până la gleznă. Se pot utiliza toate tipurile de pantaloni casual, inclusiv cele cu imprimeu, indiferent de culoarea pe care o au. Recomandarea este ca hanoracul să aibă nuanțe apropiate sau contrastante, dar nu puternic constrastante, de cele ale pantalonilor.

Poți purta un hanorac și cu o pereche de colanți. Chiar dacă hanoracul este un model până în talie, și nu unul lung. Când nu e timp pentru alegerea unei ținute complexe, alege o pereche de colanți reiați, fini, colorați, sau negri monocromi și un hanorac și ai ținuta pregătită.

Cum alegi hanoracul potrivit?

Alege în primul rând modelul de hanorac pe care vrei să îl achiziționezi. Ține cont de lucruri ca lungimea, tipul buzunarelor, materialul din care e fabricat și tipul de închidere.

În al doilea rând, alege mărimea potrivită pentru tine. Dacă nu știi care e mărimea ta exactă, pe Bolf.ro ai la dispoziție un tabel cu mărimi și un set de reguli de măsurare care te pot ajuta în această privință.

Nu în ultimul rând, alege culoare care îți place. Pentru a stabili culoarea, te poți gândi la ce haine mai ai și pe care le-ai putea purta împreună cu hanoracul pe care vrei să îl cumperi.

Hanoracul este una dintre piesele vestimentare care va oferi mereu valoare utilizatorului. Îndeplinindu-și cu succes scopul pentru care a fost creat, un hanorac este un obiect ce nu ar trebui să îți lipsească din garderobă.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page