InfractionalLocal

Braconajul piscicol i-a adus dosar penal unui tânăr din Botoșani

La data de 2 februarie 2023, în intervalul orar 9:00-14:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură penală sau contravențională, în domeniul piscicol.

Astfel, polițiștii au legitimat 12 persoane și au controlat 10 autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, totodată fiind constatată și o infracțiune.

De asemenea, polițiștii au confiscat o plasă monofilament cu o lungime de 17 metri.

Exemplu:

La data de 2 februarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 297, în localitatea Dracșani, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din comuna Sulița.

În urma controlul efectuat în portbagajul autoturismului a fost identificată o plasă monofilament, cu lungimea de 17 metri și lățimea de peste un metru, aceasta fiind interzisă la deținere.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea sau utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page