Localsocial

Botoșăneanul Vlad Plăcintă a fost distins cu ordinul „Crucea Bucovinei” de către ÎPS Calinic – FOTO

Botoșăneanul Vlad Plăcintă a fost distins cu ordinul „Crucea Bucovinei” de către ÎPS Calinic, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, pentru activitatea remarcabilă desfășurată în slujirea Bisericii și a comunității. Acesta este fondatorul asociației „Salvează o inimă”, care se implică în sprijinirea cazurilor medicale, în special a copiilor care suferă de afecțiuni grave și au nevoie de intervenții medicale complexe și costisitoare.

Vlad Plăcintă a exprimat emoția și onoarea de a primi această distincție, subliniind legătura specială pe care o are cu pământul Bucovinei, un loc unde credința în Dumnezeu și dragostea pentru aproapele se îmbină pentru a construi istoria și viitorul. El s-a angajat să poarte această cruce cu demnitate și să continue să muncească pentru binele și frumusețea comunității.

Tânărul botoșănean este cunoscut pentru implicarea sa în cauzele umanitare, fiind un susținător constant al celor aflați în nevoie. Prin intermediul asociației pe care a înființat-o, a reușit să ofere speranță și sprijin sute de copii cu probleme de sănătate grave.

În prezent, Vlad Plăcintă continuă să își dedice eforturile în sprijinirea celor aflați în situații dificile din punct de vedere medical, demonstrând un exemplu de altruism și devotament față de comunitate. Recunoașterea primită pentru activitatea sa este o confirmare a valorilor pe care le promovează și a impactului pozitiv pe care îl are în viața celor din jur.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page