Sport

Bogdan Andone, anunț devastator după meciul cu FCSB: „Dați afară sau desființați!”

FCSB a învins-o FC Botoșani, scor 3-2, în runda cu numărul 27 din Superligă. Bogdan Andone, antrenorul oaspeților, a făcut iureș la interviuri.

Bogdan Andone a criticat maniera de arbitraj și s-a luat de propriii jucători, pe care îi avertizează că vor ajunge în al doilea eșalon.

Eroare VAR la faza care o costă scump pe FCSB?! „Eu asta nu înțeleg. A plecat îndoit de la monitor!”
FCSB – FC BOTOȘANI 3-2
Eroare VAR la faza care o costă scump pe FCSB?! „Eu asta nu înțeleg. A plecat îndoit de la monitor!”

Bogdan Andone, după FCSB – FC Botoșani

„Și dacă voiam, tot nu puteam să șutăm spre poartă. Am avut 25 de cartonașe galbene… Au venit jucătorii la pauză și mi-au spus să îi scot pentru că o să le dea roșu. Voiam să fac 5 schimbări la pauză, erau avertizați jucători. Știam că inevitabilul se va produce mai devreme sau mai târziu. Asta a fost tenta din minutul 10, de la cartonașul roșu primit de FCSB.

Orice contact se pedepsea cu cartonașul galben. Cădeau în fața mea, fără să îi atingem. FCSB e pe primul loc, merită. Îi felicit și multă baftă. Întrebați-i pe băieți ce s-a întâmplat pe teren și o să vă spună”, a răbufnit Bogdan Andone la Prima Sport.

Antrenorul lui FC Botoșani și-a făcut praf și jucătorii:

Cum să rezolv problemele? Ce să fac? Să intru eu și să joc? Le-am scris pe foaie, mare, cu roșu, să facem fault tactic. La faza golului eram 4 vs 2. Erau doi contra lui Coman și doi contra lui Tavi. Etapa viitoare o să intru eu să fac marcaj.

Liga 2 va fi! Dacă nu se trezesc și nu realizează unde sunt, vor fi în Liga 2, Liga 3, dați afară sau desființați dacă nu îi mai sponsorizează. Nu știu ce antrenor va putea să facă ceva cu ei.

Așa a fost la toate meciurile. Astăzi, minge statică, nimeni în zid, când ei au nominal cine și unde trebuie să stea. O spun încă o dată! Dacă nu se trezesc și nu vor mai mult, ultimul loc va fi pecetluit”, a concluzionat Bogdan Andone.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page