DiversePublicitate

Beneficiile tratamentului Olaplex pentru părul deteriorat – iată ce trebuie să știi

Beneficiile tratamentului Olaplex pentru părul deteriorat – iată ce trebuie să știi

Cu toții ne dorim un păr sănătos, strălucitor – tocmai de aceea, există o mulțime de produse pe piață care promit să-l mențină hrănit și să arate cât mai bine. Dar atunci când părul tău a suferit deja daune din cauza căldurii, a stresului sau a substanțelor chimice, ai nevoie de un tratament profesionist pentru a viza și a repara acele stricăciuni. Aici intervine Olaplex, produsele olaplex pot fi achizitionate de pe haircare.ro. Dacă doriți să vă reparați părul deteriorat, această postare vă va spune tot ce trebuie să știți despre acest tratament inovator, disponibil și în România!

Ce este Tratamentul Olaplex?

Olaplex este un tratament patentat, ce se bazează pe un ingredient activ, aparte. Dimaleatul de bis-aminopropil diglicol este conceput pentru a identifica legăturile rupte ale părului cauzate de daune termice, chimice, mecanice și de vopsire.

 

Procesul inovator în șase etape creează legături în interiorul fiecărei șuvițe de păr, oferind un păr mai puternic și mai sănătos.

 

Beneficiile tratamentului Olaplex

Acum știi care este tratamentul, hai să ne uităm la toate avantajele minunate pe care le aduce.

 

  • Protejează părul de deteriorarea culorii

Dacă aveți părul vopsit în mod regulat, Olaplex vă va ajuta să-l protejați de daune chimice. Dacă v-ați vopsit singur părul cu vopsele dure (sau l-ați decolorat) și acum este uscat și fragil, un tratament profesional Olaplex vă va ajuta să-i restabiliți strălucirea anterioară.

 

  • Îți face părul mai puternic

Părul tău conține legături disulfuroase care se rup la căldură și prin daune chimice. Când Olaplex restabilește aceste legături, părul tău devine mai puternic, făcându-l să arate mult mai sănătos. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că vei fi mai puțin predispus la rupere și cădere a părului.

 

  • Îți redă strălucirea și netezimea

După un tratament Olaplex, părul tău se va simți mult mai fin la atingere și va arăta vizibil mai strălucitor. Este o senzație groaznică când părul nostru devine plictisitor și lipsit de viață, dar vei fi uimit de transformarea pe care o poate face doar un tratament.

 

  • Reduce încrețirea

Încrețirea este rezultatul ruperii. Când părul tău este deteriorat și se rupe, rămâi cu șuvițe mici care se lipesc în sus, făcând părul să arate încrețit și zburlit. Olaplex ajută la calmarea acestor efecte, în timp ce vă face părul să arate mai neted, precum ar fi proaspăt coafat.

 

  • Scade din daunele cauzate de expunerea la soare

Dacă petreci mult timp la soare, razele UV pot provoca daune grave părului tău. Unele produse din cadrul unui tratament Olaplex vă vor ajuta să vă protejați părul de căldură și daune UV, ajutându-vă să diminuati din aspectul uscat și deteriorat pe care îl aduce adesea soarele.

 

Nu uitați! Olaplex nu se aseamănă cu alte șampoane și balsamuri, tocmai pentru că funcționează ca un generator de legături: poate reconecta legăturile rupte care au rezultat în păr după decolorare, vopsire sau deteriorare termică. Utilizarea constantă a șamponului Olaplex are ca rezultat un păr atractiv, moale și strălucitor!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page