Infractional

Avertisment ANAF. Mesaje false legate de e-factura care vă lasă fără bani pe card

ANAF avertizează din nou, miercuri, asupra unor mesaje false transmise în numele instituţiei, prin care contribuabililor le sunt solicitate informaţii privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societăţile pe care le administrează sau la care lucrează.

Avertisment ANAF. Mesaje false legate de e-factura care vă lasă fără bani pe card

ANAF avertizează supra unei noi campanii de mesaje false transmise în numele instituţiei, atacatorii cerând detalii privind facturile emise în sistemul e-Factura. ANAF cere contribuabililor să nu dea curs solicitărilor.

”Reiterăm avertizarea privind campaniile de mesaje false transmise în numele ANAF, prin care contribuabililor le sunt solicitate informaţii privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societăţile pe care le administrează sau la care lucrează. Mesajele sunt transmise, de această dată, de la adresa de e-mail [email protected]”, a transmis, miercuri, ANAF, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că această adresă de e-mail nu aparţine ANAF, iar cei care primesc mesajele nu trebuie să dea curs solicitărilor.

”Precizăm că serviciile oferite de RO e-Factura sunt accesibile prin SPV (Spaţiul Privat Virtual), respectiv prin API (interfaţa pentru depuneri/interogări automate).

Serviciul Spaţiul Privat Virtual, pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, a fost creat şi dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituţia. De asemenea, contribuabilii pot obţine informaţii fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 031.40.39.160”, a mai transmis ANAF.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page