InfractionalLocal

Autovehicul radiat din circulaţie, descoperit la trecerea frontierei în PTF Stânca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Trecerii Frontierei Stânca au depistat la controlul de frontieră un bărbat care conducea un autovehicul radiat din circulație la sfârșitul lunii trecute de către autoritățile din Olanda.

 

În data de 08 februarie a.c, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din țară, un bărbat din Republica Moldova, în vârstă de 42 ani, conducând un autovehicul ce avea aplicate numere de înmatriculare specifice Olandei.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză și la starea de înmatriculare, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport este radiat din circulaţie de către autorităţile din Olanda, începând cu data de 31.01.2024.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page