Local

Atenție, șoferi! Trafic restricționat, duminică, în municipiul Botoșani

Jandarmii botoșăneni vor asigura, în cooperare cu efective de poliție și pompieri, ordinea și siguranța publică la manifestările organizate în zona de competență în acest sfârșit de săptămână.

Ziua comunei Vârful Câmpului – Ziua Recoltei și Ziua comunei Văculești sunt cele două evenimente cu caracter cultural-artistic la care Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va lua măsurile necesare pentru preîntâmpinarea producerii unor fapte antisociale de natură penală și contravențională ce ar putea afecta buna desfășurare a acestora și siguranța participanților.

Duminică, între orele 10.00 – 13.00, traficul rutier va fi restricționat pe strada Cuza Vodă, între sediul Primăriei municipiului Botoșani și Colegiul Național ,,A.T. Laurian”, având în vedere organizarea Crosului pentru Sănătate al Persoanelor cu Dizabilități.

Recomandăm conducătorilor auto să aleagă alte trasee de deplasare în acest interval orar, iar participanților la zilele comunelor să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, să acorde atenția cuvenită minorilor care îi însoțesc, să nu se implice în conflicte și să solicite sprijinul autorităților în mod direct atunci când situația o impune.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button