NATIONAL

Atenție, șoferi! Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din șapte județe

 

Se circulă în condiții de iarnă, fiind zăpadă pe carosabil, pe mai multe drumuri din județele Dâmbovița, Gorj, Iași, Maramureș, Suceava, Vaslui și Vâlcea.
(Duminică dimineaţa – n.r.), nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau a vreunui accident rutier.

Se circulă în condiții de iarnă, fiind precipitații sub formă de ninsoare și parțial zăpadă pe carosabil, pe mai multe drumuri din județele Dâmbovița, Gorj, Iași, Maramureș, Suceava, Vaslui și Vâlcea, fără a fi impuse restricții de circulație”, anunță Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București-Brașov și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună, valorile de trafic fiind reduse.

„Pentru creşterea gradului de siguranţă în trafic, recomandăm șoferilor atenţie în efectuarea manevrelor, schimbarea benzii doar după semnalizarea intenţiei, rularea cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi foarte importantă pentru arterele de viteză este mărirea distanţei de siguranţă între vehicule”, se menționează în finalul comunicatului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page