LocalMeteo

Atenție la condițiile de trafic! Meteorologii au emis un nou Cod galben pentru județul Botoșani

Atenție la condițiile de trafic! Meteorologii au emis un nou Cod galben de ceață însoțită de burniță pentru o parte din judeţul Botoșani și care este valabil până la ora 21:00.

Din această cauză, pe drumurile din Ungureni, Hudești, Albești, Trușești, Ștefănești, Coțușca, Lunca, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Călărași, Avrămeni, Gorbănești, Manoleasa, Hlipiceni, Păltiniș, Vlăsinești, Todireni, Mileanca, Dângeni, Santa Mare, Știubieni, Darabani, Drăgușeni, Durnești, Dobârceni, Mihălășeni, Blândești, Viișoara, Hănești, Săveni, Ripiceni, Concești, Românești, Mitoc, Adășeni și Răuseni se va reduce vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Fenomenul va fi asociat cu burniță sau fulguială, ce vor favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea poleiului sau ghețușului.

✅ Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, conduceți prudent, reduceți viteza, folosiți sistemul de iluminare, măriți distanța dintre autovehicule, evitați orice manevră riscantă, iar dacă sunteți pietoni, fiți atenți la drum pentru a nu aluneca!

Pompierii militari sunt la datorie 24 de ore din 24, gata pentru a vă sprijini în situații de urgență.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page