Sport

Astăzi, FC Botoşani – UTA Arad

Astăzi, 9 septembrie, de la orele 18.45, se va disputa partida dintre FC Botoşani – UTA Arad.

14 august 2022, CFR – FC Botoşani 0-1: a fost singura victorie reuşită de moldoveni în ultimele șase runde, interval în care au mai înregistrat trei remize şi două înfrângeri.

Arădenii nu au mai câştigat în campionat pe teren advers din 25 octombrie 2021, Academica – UTA 0-3! Au urmat nouă rezultate de egalitate şi nouă partide pierdute.

FC Botoşani şi UTA s-au mai întâlnit de cinci ori în principala competiţie internă, de două ori au câştigat moldovenii, arădenii şi-au trecut în cont o victorie, iar alte două partide s-au terminat a egalitate.

Primul joc a avut loc pe 31 octombrie 2020, FC Botoşani – UTA Arad 2-3. Acesta a fost şi duelul cu cele mai multe goluri.

Cea mai recentă întâlnire directă: 18 martie 2022, FC Botoşani – UTA 1-0, marcator Jandir Silva JAJA.

Mediile de vârstă

FC Botoşani – 24 ani şi 11 luni.

UTA Arad – 25 ani şi 4 luni.

24 de jucători a utilizat Mihai Teja în cele opt jocuri disputate de moldoveni în ediţia curentă, dintre care 12 sunt străini (UTA – 22 de jucători utilizaţi, dintre care 11 străini).

Conform InStat, 34 de driblinguri a reuşit Philip Otele în acest sezon, locul 2 în stagiunea actuală, după David Kiki (Farul). Tot la acest capitol, dar pe echipe, FC Botoşani împarte prima poziţie cu FCSB, fiecare cu cate 17 driblinguri reuşite / meci.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page