Sport

Astăzi, Csikszereda – Dinamo, bătălia finală pentru ultimul loc din Superliga!

Csikszereda – Dinamo este duelul final pentru ultimul loc din Superligă în proximul sezon, în barajul de menținere/promovare. În tur, „câinii” s-au impus cu 2-0 pe Arena Națională, după dubla lui Dennis Politic. Meciul de la Miercurea Ciuc începe la 20:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Ultimul cartuș! Diseară, la Miercurea Ciuc, Csikszereda și Dinamo se duelează pentru un loc în Superliga din ediția 2024/2025. În tur, „câinii” au învins cu 2-0 pe Arena Națională, după „dubla” de efect a lui Dennis Politic.

A fost un sezon cu puține suișuri, cu multe coborâșuri pentru Dinamo, iar acum este în pragul finalului celui de-al treilea „baraj” consecutiv. În 2022, „haita” a retrogradat după „dubla” cu U Cluj (0-2, 1-1), în 2023 a promovat după meciurile cu FC Argeș (6-1, 2-4). Echipa lui Zeljko Kopic joacă o nouă partidă vitală pentru supraviețuire.

Doar 125 de fani ai lui Dinamo vor avea bilet la meci, luni seară. Cei din PCH au anunțat că au primit aprobare pentru o deplasare organizată a mii și mii de oameni la Miercurea Ciuc. Mai mult, dinamoviștii susțin că vor avea 10.000 de fani în preajma stadionului!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page