Local

Apă cu porţia în patru localităţi din judeţul Botoșani

Cantitatea extrem de scăzută de precipitații înregistrată în ultimele luni în județul Botoșani, utilizarea excesivă a apei potabile în susținerea lucrărilor agricole, dar și capacitățile limitate ale conductelor de transport a apei potabile fac imposibilă menținerea nivelelor optime ale apei în rezervoarele de înmagazinare a apei și asigurarea continuității în alimentarea cu apă a tuturor utilizatorilor conectați la sistemul Leorda-Dorohoi.

Prin urmare, până la îmbunătățirea regimului pluviometric, S.C. NOVA APASERV S.A. este nevoită, în continuare, să ia măsuri de restricționare a furnizării a apei potabile.

Ca urmare, vă informăm că în perioada 06.06.2024 -13.06.2024 programul de furnizare a apei în localitățile Dolina, Brăești, Broscăuți și Șendriceni furnizarea apei va fi:

Dolina, Brăești                       08-12; 18-20

Broscăuți, Șendriceni            13-19

 

S.C. NOVA APASERV S.A. reînnoiește apelul ca toți utilizatorii să raţionalizeze consumurile de apă numai pentru nevoile stricte, pentru a da posibilitatea tuturor abonaţilor noştri să beneficieze de serviciile de alimentare cu apă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page