LocalMuzica

Alexia, fata cu mâinile amputate în cumplitul accident de la Pașcani, a lansat un nou videoclip, „Don’t Cry” – VIDEO

Miracol după miracol pentru Alexia, fata de 16 ani căreia medicii i-au replantat mâinile în urma unui teribil accident de autocar, petrecut în decembrie anul trecut. Adolescenta a lansat un nou videoclip, „Don’t Cry”, la un an de când a primit o nouă şansă la viaţă.

Minuni în lanţ pentru Alexia Tudose, fetiţa care aproape şi-a pierdut braţele în accidentul teribil din Paşcani.

Acum un an, îngerii şi oamenii au făcut scut în jurul ei, în speranța că adolescenta își va reveni după intervenția chirurgicală extrem de complexă și va avea o viață normală. La momentul respectiv, medicul care a operat-o a mărturisit că adevăratul miracol a fost că fata a ajuns vie la spital, după ce ambele braţe i-au fost smulse în urma impactului, scrie observatornews.ro.

Povestea Alexiei este povestea binelui care învinge. Copila cu bucle de aur a ajuns din mijlocul unei tragedii eroina unui basm în care minunile sunt posibile. După 12 luni de la accidentul înfiorător, Alexia ne bucură sufletele cu o nouă melodie – „Don’t Cry”, al cărui videoclip a fost filmat la Teatrul Național din Iași.

Alexia a fost accidentată grav după ce autocarul în care se afla alături de membrii ansamblului folcloric din care făcea parte s-a răsturnat într-o curbă la intrarea în municipiul Paşcani. Pasagerii se îndreptau spre Slobozia, pentru a participa la un festival. În urma accidentului din 17 decembrie, 27 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page