InfractionalLocal

A încercat să iasă din țară la volanul unei mașini, deși nu avea permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui cetățean din Republica Moldova, care s-a prezentat la controlul de frontieră fără a deține un permis de conducere recunoscut de statul român.

În data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 01.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din ţară, la volanul unui autoturism marca Chrysler, înmatriculat în Polonia, un bărbat cu cetățenie Republica Moldova.
La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile din regiunea Transnistria, document care nu este recunoscut de statul român. Colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. La finalizarea cercetărilor, se vor lua măsurile legale care se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page