InfractionalLocal

A încercat să fugă de poliţiştii de frontieră, dar a fost dat de gol de body cam

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un tânăr, cetăţean român, care a fost depistat conducând un autoturism, deşi avea suspendat dreptul de a conduce vehicule, iar autoturismul avea numerele de înmatriculare expirate.

În ziua de 05 august a.c., în jurul orei 11.35, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității de frontieră Dersca – județul Botoșani, a efectuat semnale regulamentare de oprire a unui autoturism cu numere provizorii de înmatriculare românești.
Conducătorul auto nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de către polițiștii de frontieră, continuând deplasarea către localitatea Dersca. Polițiștii de frontieră au procedat la urmărirea autoturismului, acesta fiind identificat în câteva minute parcat în fața unei locuințe din apropiere.
În urma verificărilor specifice efectuate, colegii noștri au constatat că autoturismul aparține proprietarei locuinței, însă are numerele expirate de la începutul lunii iulie 2022. Ca urmare a vizionării imaginilor înregistrate cu ajutorul body cam din dotarea polițiștilor de frontieră, a fost identificat și conducătorul auto, în persoana fiului proprietarei. Bărbatul de 24 de ani nu a oprit la semnalul polițiștilor de frontieră deoarece știa că are suspendat dreptul de a conduce vehicule.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page