AccidentEvenimentLocal

A accidentat o tânără cu trotineta electrică și a fugit. Polițiștii au găsit autorul faptei

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul Rutier efectuează cerecetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, comise la data de 26 mai a.c., în municipiul Botoșani.

Din verificările efectuate până în acest moment, a reieșit faptul că o tânără, care se deplasa cu o trotinetă electrică, pe trotuar, în municipiul Botoșani, ar fi acroșat o altă persoană care se deplasa pedestru, în aceeași zonă, provocându-i leziuni fizice. După producerea impactului, conducătoarea trotinetei și-a continuat deplasarea, fiind identificată, ulterior, de către polițiști, în comuna Vlădeni.

Atragem atenția celor care se deplasează cu trotinetele electrice și reamintim faptul că limita de vârstă pentru deplasarea pe drumurile publice cu trotinetele electrice este de 14 ani, iar dacă drumul este prevăzut cu pistă pentru biciclete, atunci trotinetele electrice vor fi conduse doar pe pista respectivă. În lipsa acestei piste, circulația trotinetelor electrice este permisă doar pe sectoarele de drum unde viteza maximă admisă este de 50 km/h.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page