Muzica

MUZICĂ | Două dintre videoclipurile Andrei, interzise la TV

Doua dintre videoclipurile cantaretei Andra vor fi interzise de la difuzarea pe posturile de televiziune, potrivit unei decizii luate de Consiliul National Al Audiovizualului (CNA).

Potrivit CNA, cele doua videoclipuri contin plasare de produse fara a fi mentionat acest lucru. Decizia a fost luata, dupa ce CNA a primit mai multe sesizari in legatura cu acest lucru.

Potrivit sesizărilor, în videoclipul “Aşa, şi!” (trupa Vunk) se face reclama la Clinica Medlife, Mike’s Pub, 55 Jaz Music, Heineken, iar în videoclipul “Va fi bine” (Andra) se face reclama la vopsea Garnier, cafea Jacobs, Free Way Cola.

Astfel, în aceste cazuri a fost încălcat articolul 31, aliniatul 4, litera c şi alineatul 5 din Legea audiovizualului, potrivit căruia “Programele care conţin plasare de produse trebuie să îndeplinească cumulativ cel puţin următoarele condiţii: c) să nu scoată în evidenţă în mod exagerat produsele în cauză. (5) Programele în care sunt inserate plasări de produse trebuie să cuprindă informaţii clare privind existenţa acestora, fiind identificate corespunzător atât la început, cât şi la sfârşit, precum şi la reluarea după o pauză publicitară, astfel încât să se evite orice confuzie din partea telespectatorului”.

Sursa: stirilerol.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page