Liga 2Liga 3

SPORT | Duel tensionat intre Enache si Onofras la finalul meciului: “Esti un nesimtit” – FOTO

Finalul de meci de la Dorohoi a fost unul foarte tensionat pentru CSMS Iasi.

Dupa fluierul de final al centralului Adrian Cojocaru, antrenorul Costel Enache s-a dus fulger impreuna cu Florin Prunea la Marius Onofras si i-a reprosat acestuia atitudinea pe care a avut-o fata de tehnician. “Esti un nesimtit”, i-a spus Enache lui Onofras.

In fata jurnalistilor, Costel Enache a precizat ca in timpul meciului jucatorii l-ar fi jignit.

“N-am mai trait un moment de umilinta asa groaznic ca cel de azi. Este greu sa-mi gestionez acest moment pentru ca daca ar fi sa vorbesc acum despre jignirile pe care mi le-au adus jucatorii in timpul meciului… .Vreau sa fiu calculat, vreau sa le demonstrez ca sunt un om decent si poate invata si ei ceva. Sa-si respecte meseria, dar se pare ca nu au educatia fotbalistica pentru acest nivel. Sunt dezamagit de statul de vedete si de jucatorii aroganti.

Cunosteam echipa din Dorohoi. O echipa foarte ambitioasa care crede in sansa ei si au demonstrat asta, dar cred ca noi suntem principalii vinovati si nu adversarul”, a declarat Costel Enache.

FOTO:

dorohoi iasi 3-2 331 dorohoi iasi 3-2 333 dorohoi iasi 3-2 335 dorohoi iasi 3-2 336 dorohoi iasi 3-2 338 dorohoi iasi 3-2 339 dorohoi iasi 3-2 340 dorohoi iasi 3-2 342

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page