JunioriLiga 2

SPORT | FC Botosani – Dunarea Galati, aflat sub semnul intrebarii! Va fi amanat? VEZI EXPLICATII – FOTO

Partida de maine dintre FC Botosani si Dunarea Galati este in pericol din cauza vremii. Datorita viscolului si ninsorii cazute astazi asupra judetului nostru, meciul ar putea fi amanat.

Totul depinde insa de cum va fi vremea la ora inceperii partidei. La aceasta ora terenul este acoperit complet cu zapada, insa oficialii clubului botosanean vor face totul ca pana la ora jocului gazonul sa fie curatat de zapada.

“Asteptam sa se potoleasca vremea. Maine dimineata la ora 7:00 vom incepe sa indepartam zapada de pe teren ca pana la ora 13:00 terenul sa fie apt de joc. Vom vedea si vremea cum va fi”, ne-a declarat directorul executiv al FC Botosani, Dumitru Branza.

STADION BOTOSANI ZAPADA 1Totusi partida ar putea fi amanata cu o zi, insa aceasta decizie o poate lua doar centralul Robert Dumitru din Brasov.

“Exista niste pasi in asemenea situatii. Daca la ora partidei ninge asa cum a nins astazi la ora 13:00, si in ciuda faptului ca organizatorii incearca sa indeparteze zapada, din urma lor se depune din nou, partida va fi amanata cu 24 de ore, asa cum s-a intamplat atunci la meciul Steaua – Villareal.  Echipa oaspete, dar si arbitrii raman in oras pana a doua zi. Daca nici atunci nu se va putea juca, partida va fi reprogramata de catre FRF”, ne-a declarat presedintele Comisiei Judetene a Arbitrilor Botosani, Bogdan Zanfirescu.

In cazul in care ninsoarea se opreste maine, iar terenul va fi curatat la timp, meciul se va juca fara probleme.

Probleme si la juniorii republicani

Si cele doua meciuri care sunt programate duminica in judetul Botosani ar putea avea aceiasi soarta. Juniorii A si B de la CSS Botosani vor intalni duminica de la ora 12:00, respectiv 14:00, pe cei de la Sporting Club Vaslui, partidele fiind programate la Roma.

Si acolo decizia finala o ia arbitrul.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page