Judet

Eroii cinstiți de elevi și oficialitățile din Viișoara – FOTO

Eroii neamului românesc au fost comemorați și anul acesta la Viișoara. Copii, dascăli și oficialități ale administrației locale împreună cu părintele Condurache Marius Mihail au cinstit împreună jertfa celor ce s-au sacrificat pentru binele nostru și pentru independența pământului românesc.

Elevii Școlii Gimnaziale Dimitrie Brândză Viișoara, coordonați de d-na prof. Bilibău Mirela, au susținut un frumos și emoționant moment artistic, constând în poezii și cântece în cinstea eroilor noștri.

Copilașii claselor V – VIII, îmbrăcați în frumosul port tradițional românesc, cu emoții în glas, au dat dovadă de responsabilitate și atitudine realizând o activitate memorabilă, alături și de cadrele didactice: Midoschi Veronica, Epure Violeta, Străjeriu Gabriel, Ceică Cristina Luminița.

Din partea administrației locale au participat primarul Rîmbu Laurențiu Constantin, viceprimarul Epure Daniel și șeful SVSU Viișoara Horodincu Marius Andrei, care au depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor din curtea Bisericii ,,Mihail și Gavril,, Și elevii Școlii Gimnaziale Dimitrie Brândză au depus, cu plecăciune, flori în memoria celor căzuți.

Părintele Condurache Marius Mihail a ținut o slujbă de pomenire a eroilor neamului românesc, fiind pomeniți și eroii locali, cei din comuna Viișoara.

Pentru activitatea lor, copiii au fost răsplătiți cu colaci, dulciuri și suc.

Cinste lor, cinste eroilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page