Important

LOCAL | Durere fără margini într-o familie din Botoșani – FOTO

Daniel Câșlariu, omul care a șters lacrimile multor familii necăjite din Botoșani a fost îngenuncheat de tristețe zilele acestea, la bază stând povestea familiei din Oneaga, care trece prin momente extrem de dureroase de mai multă vreme. Familia din localitatea menționată a pierdut în aceste zile pe capul familiei, grav bolnav. Paul Cozma s-a luptat cât a putut să supraviețuiască, să le fie sprijin și sfătuitor fetelor lui. Ultimele zile i-au fost înseninate de prezența și inițiativa lui Daniel Câșlariu, președintele Asociației Grup Civic din Botoșani, care a ținut să-i îndeplinească o dorință arzătoare. Iatăpovestea spusă chiar de Daniel Câșlariu.

,,Din pacate astazi dupa multa suferinta Paul Cozma in vârstă de 41 de ani din Comuna Cristesti satul Oneaga a pierdut lupta cu o boala crunta și anume CANCER DE COLON . Încercările mele disperate de ai indeplini ultima dorinta, cea de a avea o baie si o camera se pare ca au eșuat. Mi-am dorit enorm de mult sa supravetuiasca sa poată vedea ca dorinta lui devine realitate datorita unor oamenii cu suflet mare care au donat din puținul lor. In momentele acestea familia se vede neputincioasa in fata acestui necaz și le este imposibil sa îl conduca pe ultimul drum pe Paul datorita faptului că nu au cele necesare pentru înmormântare. Rugămintea mea este ca dumneavoastră să distribuiți în speranța că va dori cineva să ne dea o mână de ajutor. Daca doriți sa ne ajutati cu ce puteti dumneavoastră va rog sa ma contactați la 0759 362 916 sau puteți dona cat de puțin în conturile:
IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.
IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401. Codul Swift BTRLRO22. https://www.paypal.me/Asociatiagrupcivic
Cu specificația Cozma. De asemenea tin sa ii mulțumesc frumos domnului director Narcis Dreţcanu care se va ocupa de actele necesare pentru ca cele trei fetite sa beneficieze de pensie de pe urma tatalui. După înmormântare Tatalui Asociatia GRUP CIVIC Botosani va continua lucrările la familia COZMA pana le vom finaliza.
DUMNEZEU SĂ TE IERTE!”, a scris Daniel Câșlariu pe pagina sa de facebook. 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page