Important

LOCAL | La mulți ani Mariana Ichim Hodan. Îndrăgita artista și-a făcut cadou un videoclip nou – VIDEO

Mariana Ichim Hodan, artista din Botoșani care aduce cântecul popular în casele tuturor românilor, în cea mai autentică manieră folcloristică, își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

Toți cei care o îndrăgesc și îi apreciază efortul și implicarea în transmiterea valorilor strămoșești au avut parte de o surpriză. Artista și-a surprins fanii cu un videoclip nou, MANDRĂ SUNT CA-S MOLDOVEANCĂ, muzica si text Mariana Ichim Hodan, aranjament orchestral Alexandru Havriliuc. Imaginea si montajul sunt semnate de Florin Moldoveanu.
Mariana Ichim Hodan este și realizator de emisiuni, aducând seară de seară în casele botoșănenilor bucurii și daruri muzicale, prin intermediul unui post de televiziune. Artista este însă recunoscută și pentru noblețea sufletească, faptele sale de caritate, cu toate că se vor anonime, ies în evidență prin recunoștința beneficiarilor. Este implicată în viața socială și prin sprijinul necondiționat acordat unei parohii din municipiul Botoșani, fiind și un membru important al corului care dă răspunsurile la strană la sfintele slujbe oficiate la Biserica Sfânta Ecaterina. Este dedicată orientării corecte a tinerelor talente către cariera muzicală de succes.

Îi spunem și noi ,,La mulții ani, distinsă doamnă”!!!!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page