Important

SPORT | Croitoru, în al nouălea cer după ce Astra a fost interzisă în Europa!

Marius Croitoru este în al nouălea cer după ce Astra nu a primit licența pentru participarea în cupele europene în următorul sezon.

Criteriile financiare și de infrastructură o vor împiedica pe formația din Giurgiu să joace în Europa. (Vezi AICI mai multe detalii)

Marius Croitoru nu are încă licența PRO, însă în următorul sezon poate juca cu FC Botoșani în Europa League, în urma anunțul făcut de Federația Română de Fotbal.

Tehnicianul recunoaște că este fericit după ce Astra nu a primit licența și speră ca FCSB să câștige Cupa României, caz în care formația moldavă va juca în cupele europene indiferent de poziția pe care va încheia în play-off. Motivul? Astra și Gaz Metan nu au dreptul să joace în Europa League.

”Cum am primit vestea? Cu foarte mare bucurie! Recunosc acest lucru, eu nu sunt om cu două feţe, spun exact ce am simţit. Normal că mă bucur fiindcă acum sunt şi mai aproape de o performanţă incredibilă, să duc Botoşaniul în cupele europene chiar de la primul sezon al meu ca antrenor principal.

V-am spus că sunt sincer, da, îmi doresc să ia FCSB Cupa, e normal să vreau acest lucru din moment ce ar fi un avantaj pentru echipa mea. Totuşi, focusul meu principal e să terminăm pe locul 3 in campionat, aceasta e ţinta principală acum la Botoşani.” a declarat Marius Croitoru pentru gsp.ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page