Important

LOCAL | Un medic botoșănean amenință că se leagă cu lanțurile de gard: ,,Jos labele de pe Maternitate jeguri umane care sunteți voi!””

Din surse, Maternitatea Botoșani urmează să fie transformată în Spital de Covid-19 a fost primită cu reticență de medicii botoșăneni. 

Unul dintre medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a anunțat că este dispus să facă un gest extrem dacă actuala conducere a Spitalului Județean de Urgențe Botoșani va pune în aplicare decizia stabilită în urma vizitei lui Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Medicii botoșăneni sunt revoltați de această decizie și susțin că actualul manager al Spitalului Județean ar fi acceptat doar pentru a-și păstra funcția.

Cine a hotarat sa mute maternitatea? Jur ca ma duc si ma leg lu lanturile de gard daca se intampla asta… Chiar am innebulit cu totiii? Care e logica? VA TREBUIE UN SPITAL ASA MARE SA TRATATI CEI 7 BOLNAVI SUSPECTI DIN Botosani? Jos labele de pe Maternitate jeguri umane care sunteti voi!, a scris pe pagina sa de facebook medicul Alin Atudoaroaie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page