Important

SPORT | Croitoru se ia de fani înaintea partidei dintre FC Botoșani – FCSB

Botoșani și FCSB se întâlnesc sâmbătă, de la 20:30, în prima etapă din play-off. Marius Croitoru (39 de ani) cheamă fanii la stadion, dar le atrage atenția într-un aspect important.

Botoșani a terminat sezonul regulat cu o victorie, scor 2-1, în fața rivalei Poli Iași. Gazdele au fost conduse la pauză, iar fanii i-au contestat dur pe jucătorii lui Croitoru.

Botoșani – FCSB, Croitoru se ia de fani

„Mă aștept la un stadion plin. Tot timpul au venit suporteri să o vadă pe Steaua, nu pe Botoșani, din păcate. Ei ar trebui să fie mândri de acești băieți, că reprezintă un oraș și îl reprezintă cu bine. Nu să vină la stadion și să vadă jocuri de culise, că la 1-0 pentru Iași ziceau că le dăm meciul, dar la 2-1 eram buni… Sunt lucruri care deranjează.

Să nu fie suporteri nici măcar de rezultat, pentru că rezultate au fost! Să ințeleagă că acești băieți au realizat ceea ce foarte mulți înaintea lor nu au realizat. Să fie mult mai maleabili, să încurajeze mult mai mult, nu să-i înjure și să facă calcule care la sfârșit le dă cu virgulă”, a declarat Croitoru într-o conferință de presă, potrivit gsp.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page