Importantsocial

LOCAL | Botoșăneanca accidentată pe trotuar de un șofer teribilist are nevoie de ajutor

Chinul botoșănencei, care a fost lovită de o mașină în timp ce se plimba cu băiețelul pe o stradă din municipiul Botoșani, pare să nu se mai sfârșească. După ce a trecut prin clipe groaznice, acum câteva săptămâni, iar medicii au reușit să-i salveze sarcina și să-i refacă într-un fel piciorul, acum s-a lovit de bariera financiară. Soțul său, care lucra în  Germania, a fost nevoit să se întoarcă după numai o lună de muncă și acum familia se luptă cu greutăți fără precedent. Pe rețele de socializare circulă un apel umanitar de la persoane care asistă neputincioși la durerea familiei.

,,Apel umanitar !!! Dragi prieteni , doamna din fotografie si băiețelul din stanga, sunt victimele accidentului rutier din data de 15 decembrie din zona Carrefour Botoșani. Din pacate ambii sunt in covalescenta in urma accidentului. Sotul doamnei a trebuit să revină în țară cand tocmai facuse o luna de munca in Germania pentru a avea grija de soție și cei doi copii ,fiind singurul susținător financiar al familiei.Doamna este insarcinata si doar printr-o minune nu a pierdut sarcina in momentul accidentului. Familia are mare nevoie de ajutor , alimente in primul rand și un cărucior cu rotile cu suporți pentru picioare .Trist este ca exista posibilitatea de a rămâne cu infirmitate pe viață .Mentionez ca cei care au provocat accidentul au rămas momentan anonimi din motive …necunoscute !!! Mulțumesc anticipat!!”, se arată în postare.

EVENIMENT | Accident grav în municipiul Botoșani. O femeie însărcinată și copilul său spulberați pe trotuar – FOTO&VIDEO

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page