Diverse

DIVERSE | Află de unde poți cumpăra agende de calitate la prețuri de producător – FOTO

Ești afacerist? Ai o mulțime de angajați și parteneri sau pur și simplu ești în căutarea unei agende 2020? Cu siguranță acest articol îți va fi util. Dacă încă n-ai aflat de cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică din România, acum e momentul. UNIKA este brand-ul național care oferă companiilor mici și mari agende și notesuri de calitate, dar și materiale promoționale marketing sau cadouri corporate la prețuri de producător. Pe lângă varietatea de produse pe care o pune la dispoziție, UNIKA oferă și posibilitatea personalizării.

Iată câteva dintre agendele și notesurile de care s-ar putea să te îndrăgostești!

Agenda și notesul Lux

Agenda și notesul Lux fac parte din categoria accesoriilor care te ajută să fii organizat, dar și la modă în același timp, sau cum s-ar spune cool. Ele sunt potrivite atât ținutelor serioase, cât și celor casual, iar afaceriștii adoră acest aspect, deoarece știu că le pot oferi fără grija că nu vor fi folosite sau apreciate. Culorile in care agenda și notesul sunt disponibile sunt: gri și albastru.

Atât agenda, cât și notesul Lux sunt produse cu clapă de închidere cu capsă ce poate fi realizată în culori și texturi diferite și tăiată chiar pe conturul siglei tale. Agenda și notesul sunt realizate dintr-un material texturat de tip catifea raiată, plăcut la atingere – foarte pretabil la timbru sec.

Tosca – agendă și notes

Despre gama Tosca se pot spune multe. De bine, bineînțeles. Că este o gamă modernă, că agenda și notesul au un aspect prețios, că pot fi personalizate oricum dorești și că are un preț accesibil. Ție nu-ți mai rămâne decât să alegi culoarea, felul cum personalizezi și numărul de bucăți.

Când vorbim despre gama Tosca, ne referim simultan la agende și notesuri. Ei bine, ambele au material foarte asemănător cu pielea naturală cu aspect prețios, recent lansat și folosit în cele mai căutate game având culori ușor sidefate. Sunt produse cu închidere cu magnet ce pot fi personalizate UnikaT – tăiere sigle, semne pe contur.

Notes Pastel

Știi că angajații sau partenerii tăi de afaceri au un program foarte încărcat și sunt tot timpul pe fugă? Atunci dăruiește-le ceva care să poată fi purtat oriunde, poate chiar și în buzunar. Așa cum e notesul Pastel. Mai mult decât atât, el poate fi asortat oricărei ținute, pentru că este acel notes de tip casual.

Produs simplu, modern, “de bagat în buzunar”, UnikaT în Ro având o cusatură “ca la blugi” ceea ce devine ușor de asortat cu ținuta de tip casual sport. Coperta din piele ecologică pe diverse culori blânde, ușor de ales.

Pentru ca darul să fie și mai util, UNIKA a creat și kit-ul Pastel. Kit-ul este format din notes și un pix, ce vin ambalate într-o cutie cadou cu un aspect foarte plăcut. Îți poți surprinde și mai tare angajații sau partenerii cu acest kit foarte util!

Agende din piele naturală – modern vs. clasic

Unii sunt adepții accesoriilor moderne, alții ale celor clasice. De asta UNIKA creat agende pentru ambele tipuri de “gusturi”, din piele naturală.

Agenda Rainbow este concepută din piele naturală de înaltă calitate, în culori vesele, mate. Este o agendă practică, deoarece este prevazută cu suport de pix la interior și două buzunare pentru carduri și cărți de vizită. De asemenea, este ușor de asortat datorită gamei largi de culori. Cu această agendă, poți aduce un strop de culoare în biroul celui căruia o oferi.

Deși este realizată tot din piele naturală, agenda Seqoia este opusul agendei Rainbow. De ce? Pentru că are mai de grabă un design clasic și elegant, decât modern. Această agendă este ideală pentru cei care adoră stilul clasic, care poartă tot timpul costume elegante și care adoră accesoriile de calitate, cu design retro. Personalizarea acestei agende se face cu etichetă metalică cu an, inclusă în preț. Agenda face parte din noua colecție UNIKA.

Agenda Nubuk

Agenda Nubuk este specială prin design-ul său. Este un produs flexibil, foarte fin la atingere, materialul coperții este unul mătăsos, pretabil la timbru sec și folio, te duce cu gândul la atingerea celui mai fin material asemănător pielii naturale. Agenda este prevăzută cu suport de pix în cotor și are pix metalic inclus. Culorile coperții au fost alese special pentru a se potrivi atât ținutelor office cât și celor casual.

Așadar, dacă ceva ți-a atras atenția, UNIKA te așteaptă pe site. Iar dacă încă îți dorești să descoperi și alte modele care să te inspire, ai liber la căutat tot pe site-ul lor. Spor la cumpărături!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page