Diverse

DIVERSE | 5 ținute cu care poți întâmpina cele mai în vogă modele de botine din toamna aceasta

Într-adevăr, se apropie momentul în care va trebui să renunți la vară, la căldură și la ținutele lejere care te fac să te simți cum vrei tu. Odată cu Septembrie începe o altă aventură, o aventură care va dura până la sfârșitul anului, unde pe zi ce trece, trebuie să înveți să îmbrățișezi iarna. 

Dacă până acum cuvintele cheie erau: culoare, vioi, relaxare, bună dispoziție; acum, atmosfera ce va veni îți va aduce aminte să fii și sobră, serioasă, melancolică și într-o constantă nevoie de confort. Acest lucru la un moment dat se va regăsi și în ținuta cu care va trebui să te reobișnuiești, doar că în acest an, ca de fiecare altul, trebuie să ai parte de ceva mai deosebit. Așa că, iată 5 idei de ținute pe care le poți aborda, în care să surprinzi perfect emoțiile sezonului:

 

  1. Dacă o pereche de stiletto nu sunt o problemă pentru picioarele tale, poți liniștită să faci furori pe o botine cu toc înaltDresuri, fustă de piele, jachetă și atitudine, toate acestea se combină perfect chiar și cu înspăimântătoarele botine cu toc înalt. Astfel, dacă reușești să treci cu succes de acest test al dexterității, vei fii recompensată cu un look greu de ajuns și care taie răsuflarea oricărui privitor.2. Botinele cu toc jos, sau cum să fii sexy în low profile Acest tip de botine se aseamănă mai mult cu ghetele bărbătești din cauza profilului jos, botului ascuțit și a tălpii subțiri. Dar, cu toate acestea, se potrivesc de minune cu o pereche de blugi slim fit, fie negri sau denim clasic, mai adaugi și o helancă pentru un look complet și voila! tocmai ai făcut rost de o ținută exemplară.Nu uita de ceva accesorii, texturi și detalii în cazul în care dorești să adaugi puțină diversitate .3. Botinele negre clasice cu toc, un „go to” pentru orice ocazie Versatilitatea este un criteriu extrem de important pentru încălțăminte, mai ales pentru o pereche de botine de damă, asta mai ales dacă ești o persoană care preferă să investească banii în ceva mai puțin variat, dar de bună calitate. Botinele simple cu toc sunt acel element vestimentar care se potrivesc ca și șofranul la gătit, transformă orice gust într-o capodoperă, astfel, cu siguranță vei vrea să ai așa ceva în garderoba ta.4. Designul care a cucerit lumea, inclusiv RomâniaFie că ești la metro, la o întâlnire sau pe stradă, la foarte multe femei și fete vei putea observa acel decupaj la nivelul gleznei unde a fost adăugată o bandă de elastic. Aceasta servește atât un rol estetic cât și practic, înlocuind fermoarul sau șireturile, iar în același timp adaugă un element de design extrem de chic, care a devenit un etalon pentru botinele casual din ziua de azi.5. Botinele stil cowboy, trendul anului și „ultimul răgnet” în materie de încălțăminteDacă pe timpul verii am văzut un flux de popularitate pentru sandalele gladiator, toamna schimbăm continentul și perioada istorică, astfel ajungem într-o americă din secolul XIX unde cizma unui cowboy era cel mai emblematic simbol al vremii. Anul 2019 se inspiră cu succes din acea vreme, astfel cizmele cowboy renasc în popularitate cât și pe listele de cumpărături a femeilor ce se respectă.

    Tristețea n-ar nici un rost atunci când poți să înfierbânți mintea oricărei persoane care reușește să-ți cuprindă silueta. Poate doar melancolie de sezon și puțin răsfăț cu o ciocolată caldă pe măsură ce temperatura scade. Pentru că în rest, toamna aceasta este doar un alt prilej prin care te poți simți sexy într-o formă ceva mai cool și mai „badass”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page