Liga 1Sport

SPORT | LPF a anunţat când se va disputa partida FC Botoşani – Dinamo

Meciul dintre FC Botoşani şi Dinamo a fost amânat din cauza ninsorilor. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că duelul din play-out va avea loc marţi, 3 aprilie, începând cu ora 18:00. C

La momentul respectiv, pe 17 martie, ninsoarea s-a abătut asupra oraşului, iar gazonul a fost acoperit cu zăpadă, în ciuda eforturilor făcute de organizatori.

Iniţial, Arbitrul Andrei Chivulete a decis să amâne o oră startul meciului. “Centralul” s-a sfătuit cu observatorul de joc. Totuşi, condiţiile erau total nefavorabile, iar cei doi au hotărât amânarea duelului.

“Liga Frofesionistă de Fotbal a decis:

Având în vedere,

– Ninsorile abundente din data de 17.03.2018, ce fac imposibilă disputarea jocului FC Botoșani – Dinamo, din cadrul etapei a 2-a, din play out-ul Campionatului Național Liga 1 Betano.

– Prognoza meteo pentru următoarele zile, ce confirmă imposibilitatea progrămării jocului.

– Dispozițiile art.6.1. a, 8.d și art. 11 și 12 din ROAF, privind programarea jocurilor și schimbarea acestei progrămări.

Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului FC Botoșani – Dinamo, din data de 17.03.2018, pentru o dată ce va fi anunțată ulterior”, anunţa, sâmbătă Liga Profesionistă de Fotbal.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page