ImportantLocal

LOCAL | Botoșănean prins circulând cu 108 km/h pe raza localităţii Cerviceşti!

Poliţiştii rutieri au depistat pe drumul naţional D.N. 29B, pe raza localităţii Cerviceşti, un bărbat de 33 de ani din judeţul Botoşani, care conducea un autoturism cu viteza de 108 km/h pe un sector de drum limitat la 50 km/h, viteză înregistrată de aparatul radar.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi ca măsură complementară, i-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

 

 

 

Related Articles

One Comment

  1. Este o mare ipocrizie în România numită Poliția Română, o adunătură de imbecili care sau făcut polițiști sau mai bine zis milițieni la apelul bocancilor adică cu nepotisme, cunoștința lui cutărescu care au plătit mii de Euro la școlile de așazisă poliție care astăzi au devit oamenii legii care îți explică Eİ cum trebuie să trăiești și cum să mergi pe drumurile publice. 99% dintre acești incompetenți de așaziși polițiști sunt acolo pentru à face rău populației și în nici un caz de a o apăra, dovezile vedețile voi cu ochiul liber nu este nevoie de prea multe, luați un telefon portabil și filmații oriunde vă veți afla și vă veți convinge singuri….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page