Diverse

DIVERSE | (P) Cauți o păturică pentru bebe? Iată cele mai draguțe modele sub 26 de lei – FOTO

Iarna a sosit si, odata cu ea, si-au facut simtita prezenta si temperaturile scazute. In astfel de momente, este foarte important sa te asiguri ca bebelusul tau este imbracat corespunzator pentru vremea de afara sau pentru temperatura din casa.

Sistemul imunitar al celor mici este extrem de vulnerabil si delicat, in special in primul an de viata. Ca sa te asiguri ca nu ii este racoare si ca nu raceste, ar trebui sa ai mereu la indemana o paturica pentru bebe realizata din bumbac de calitate, cu care sa il invelesti sau cu care sa il infasori la nevoie. Dar de unde poti cumpara o astfel de paturica fara sa cheltuiesti prea multi bani?

Liloo, un magazin online ce produce cu atentie la detalii haine si accesorii pentru copii, iti pune la dispozitie o gama variata de paturici pentru bebelusi, la preturi foarte accesibile! Realizate din bumbac natural de calitate superioara, cu imprimeuri hazlii realizate prin serigrafie cu vopsele ecologice pe baza de apa, paturicile pentru bebe de la Liloo vor fi atat pe placul tau, cat si pe placul celor mici.

Iata care sunt 3 dintre cele mai populare si mai dragute modele de paturici pentru bebe pe care le poti gasi pe site-ul Liloo, la super pretul de 25,59 Lei:

  1. Pentru fetite: paturica groasa dubla rosie cu imprimeu cu pitici – 25,59 Lei

In primul an de viata, copiii isi petrec cea mai mare a timpului dormind, motiv pentru care paturicile pentru bebelusi sunt unele dintre cele mai importante accesorii pentru copii. Absolut orice prichindel are nevoie de o paturica pentru bebe cu care sa fie invelit atunci cand doarme sau atunci cand e tinut in brate.

Paturica groasa dubla rosie cu imprimeu cu pitici este confectionata chiar aici in Romania din strat dublu de bumbac rosu moale si pufos, imprimat cu pitici haiosi. Materialul natural folosit asigura un confort termic deosebit, dar totodata lasa si pielea sa respire, prevenind astfel transpiratia excesiva. Potrivita pentru patut, pentru carucior si pentru protejarea nou-nascutului in primele zile de viata, paturica pentru bebe de la Liloo poate fi folosita cu succes si in locul unui prosop, datorita puterii mari de absorbtie a apei.

Datorita faptului ca imprimeul este realizat prin serigrafie (silk screen print) de inalta rezolutie, paturica pentru bebe rosie de la Liloo are o rezistenta mare la spalare.

  1. Pentru baietei: paturica groasa dubla cu imprimeu cu testoase – 25,59 Lei

Pielea copilasilor este foarte sensibila si delicata, mai ales in primii ani de viata. Tocmai din acest motiv, trebuie sa ii cumperi intotdeauna micutului tau accesorii si haine pentru copii realizate doar din bumbac natural de calitate superioara. Acest tip de tesatura este recomandat de pediatri si specialisti din intreaga lume, deoarece este blanda cu pielea copilasilor si nu produce reactii alergice.

Gratie versatilitatii sale, o paturica pentru bebe este nelipsita din arsenalul oricarei mamici, deoarece este potrivita atat pentru invelit pe timpul somnului, cat si pentru infasat atunci cand tinem copilasul in brate. O paturica pentru bebe trebuie intotdeauna sa fie moale si fina, sa lase pielea sa respire si sa previna transpiratia. Tocmai din acest motiv ar trebui sa cumperi pentru baietelul tau o paturica groasa dubla cu imprimeu cu testoase de la Liloo.

Realizata din strat dublu de bumbac 100% natural, alb, moale si pufos, imprimat cu un model de broscute testoase, aceasta paturica pentru bebe este ideala pentru anotimpul rece, datorita gradului de confort termic sporit pe care il ofera celui mic.

  1. Unisex: paturica groasa dubla cu imprimeu cu animalute – 25,59 Lei

Potrivita atat baieteilor, cat si fetitelor cochete, datorita imprimeului unisex cu animalute multicolore, paturica groasa dubla de la Liloo este foarte calduroasa si confortabila atat pentru bebelusi, cat si pentru copilasi. Confectionata chiar aici in Romania din strat dublu de bumbac de calitate superioara alb, moale si pufos, paturica pentru bebe de la Liloo este alegerea potrivita pentru zilele si serile racoroase de iarna. In plus, poti spala paturica ori de cate ori este nevoie, deoarece se usuca foarte repede si este rezistenta la uzura cauzata de spalare sau utilizare.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si cumpara acum pentru micutul sau micuta ta cele mai dragute, mai confortabile si mai fine paturici pentru bebelusi, realizate din bumbac de calitate superioara, la preturi foarte accesibile, doar de la Liloo. Pe langa articolele vestimentare si accesoriile potrivite pentru bebelusi si copii, beneficiezi si de transport gratuit prin Posta Romana, la comenzi de peste 100 de Lei si de livrare gratuita prin curier rapid, la comenzi mai mari de 200 de Lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page