DiverseImportant

DIVERSE | (P) Noul model Dacia Duster a fost lansat de Darex Auto – FOTO&VIDEO

Compania suceveană Darex Auto, dealer Dacia-Renault-Nissan, a organizat un spectacol care a atras sute de persoane la lansarea noului model Duster.

La sediul din Suceava, patru fete frumoase au dezvelit publicului noul Duster, în prezența a sute de persoane, printre care și foarte mulți botoșăneni.

”De vineri, toți clienții care vin să vadă noul Duster în show-room-ul Darex Auto au șansa de a câștiga o astfel de mașină. Mai mult, compania Darex Auto, dealer Dacia pentru județele Suceava și Botoșani, va organiza o campanie de prezentare a noului Duster în cele două județe. Sâmbătă noul Duster va fi prezentat la Gura Humorului, la Winter Bucovbeat Fest”, a transmis Marius Honceriu.

Noul model Duster are două motorizări, benzină și motorină, prima categorie are două versiuni, Essential și Confort, iar varianta pe motorină are Essential, Confort și Prestige, toate fiind Euro 6.

Motorizările pe benzină au de la 115 cai putere la 125 cai putere, în timp ce variantele diesel generează de la 90 la 110 cai putere.

Cea mai nouă mașină românească este dotată cu sistem de iluminare tip LED pentru luminile de zi, iar la capitolul multimedia are sistem de navigație cu ecran tactil, scaunele față sunt cu sistem de încălzire.

În ceea ce privește siguranța și sistemele de asistență, noul Duster are ABS+EBD(repartiție electronică de frânare) + AFU (asistare la frânare de urență), la care se adaugă ESP (sistem de stabilitate electronică a autovehiculului) + ASR (funcție antiderapaj), HSA (sistem de asistență a pornirii în rampă), airbaguri frontale și laterale pentru șofer și pasagerul din față, dar și airbaguri laterale de tip cortină pentru pasagerii din spate, limitator de viteză, sistem de monitorizare presiune pneuri, sistem de prindere ISOFIX pentru locurile laterale spate, HDC (sistem de asistență la coborârea pantei), cameră video pentru asistență la parcarea cu spatele, sistem de avertizare pentru unghiul mort, proiectoare ceață cu iluminare statică în viraj.

Noul Duster are cutie manuală și cutie automată EDC, iar consumul anunțat este unul extrem de atrăgător, cuprins în ciclul mixt între 4,4 și 7 litri/100 km.

Darex Auto oferă garanție 3 ani sau 100.000 km, iar prețul pentru care puteți avea noul Duster pleacă de la 12.350 euro și ajunge până la 18.750 euro, cu tot cu TVA.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page