ImportantLocal

LOCAL | Cei mai puturoși oameni din România, într-o localitate din Botoșani. Preferă să moară de foame deoarece munca-i grea și cere timp!

În județul Botoșani există o localitate unde majoritatea oamenilor nu muncesc, iar primarul lor se roagă de ei să se apuce de lucru. Este vorba despre comuna Dângeni, unde oamenii preferă să stea acasă în loc să meargă la muncă.

Acolo tot anul este sărbătoare, pentru că nimeni nu are de dus la lucru, iar sărbătoarea lor este numită Statul Degeaba! Primarul comunei încearcă din răsputeri să scoată oamenii la muncă, le caută și posturi, însă degeaba!

Oamenii de acolo preferă să stea la un pahar în vreo cârciumă de lângă casă și să cheltuie banii pe care îi primesc din ajutoarele sociale, decât să se trezească dimineața și să meargă la un loc de muncă.

Din totalul de 3 mii de locuitori, aproximativ 800 de persoane nu lucrează nicăieri și primesc ajutoare financiare sau pensii, însă cel mai important este faptul că nici nu visează să fie angajați.

Din aceste 800 de persoane care stau pe ajutor social, majoritatea sunt persoane tinere, care sunt atât de leneși încât au decis să nu muncească, dar nici nu vor să învețe.

O companie din Sibiu se gândea să deschidă un punct și în comuna Dângeni, iar pentru asta vroiau să angajeze în jur de 25 de oameni la lucru. Au vorbit cu primarul, care fusese extrem de fericit.

Acesta a mărturisit că a mers prin toată comuna și a pus anunțuri despre angajare, însă oamenii l-au făcut de râs! Nimeni nu-și dorea să iasă la muncă!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page