Diverse

DIVERSE | (P) De ce să apelezi la un amanet auto pentru un împrumut avantajos?

Cui nu i s-a intamplat sa aiba nevoie de o suma consistenta de bani, intr-un timp foarte scurt? Salariile mici din tara noastra si preturile tot mai mari ii fac pe romani sa isi aduca diverse bunuri la amanet, pentru a obtine rapid o suma care sa ii ajute sa isi duca traiul de zi cu zi.

 

Din 2009 si pana in prezent, pe piata din Romania au aparut tot mai multe case de amanet, iar multe dintre ele ofera si servicii de amanet auto. Un imprumut la banci implica birocratie, un timp de asteptare mare, iar, in final, clientul risca sa nu-si primeasca creditul.

 

Companiile de amanet auto functioneaza in deplina concordanta cu legislatia actuala, sub supravegherea BNR. Singura diferenta consta in faptul ca amanetul auto si de alte bunuri este o institutie nebancara, la care poate apela oricine, chiar si cei care au un raport negativ in biroul de credit.

 

Avantajele unui amanet auto

 

In primul rand, apeland la un amanet auto, obtii banii in numai 30 de minute. In plus, nu iti trebuie un teanc de documente justificative pentru a-l obtine, ci doar o masina care functioneaza si sa nu fie mai veche de 15 ani.

 

Atunci cand iti lasi masina la un amanet auto, nu trebuie sa iti faci griji. Ea va fi parcata intr-un spatiu supravegheat de o firma de securitate si dotat cu camere video. Poti acces imaginile online, pentru a te convinge ca autoturismul este in siguranta.

 

Un alt avantaj este faptul ca firmele de amanet auto ofera intre 60 si 75% din contravaloarea masinii, pe o durata de 30 zile, cu posibilitate de extindere cu inca 14, fara alte comisioane. In functie de suma creditata si perioada de timp, comisionul se plaseaza intre 0,16% si 0,3%/zi.

 

Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi telefonic compania de amanet auto si un consultant iti va oferi informatii cu privire la creditare si la suma pe care o poti obtineDaca ajungi la o intelegere cu acesta, poti veni sa semnezi contractul si sa primesti banii pe loc.

 

Indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, poti apela cu incredere la serviciile unui amanet auto. Iti trebuie doar buletinul, cartea de identitate a masinii, cheile si talonul, iar daca esti persoana juridica, la toate cele de mai sus, se adauga certificatul constitutiv, CUI-ul si stampila firmei.

 

Chiar daca nu detii o masina, tot poti lua un imprumut de la o firma de amanet auto, oferind drept garantie iahturi, ambarcatiuni, ATV-uri, precum si orice alte vehicule si utilaje folosite in constructii si agricultura. Dupa incheierea contractului, returnezi banii imprumutati si comisionul aferent si intri in posesia bunurilor tale.

 

Nu mai bate pe la portile bancilor, cand solutia ta poate fi Amanet Auto din Bucureti. Aceasta este o institutie specializata in domeniul financiar, cu experienta in acordarea de imprumuturi cu garantie auto. Beneficiaza acum de o oferta exceptionala: prima luna, cu zero comison si dobanda. Rapid, simplu si eficient!

 

V

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page