Local

LOCAL | Trei tineri “șoferi” s-au ales cu dosare penale!

Sâmbătă, în jurul orei 18.00, a fost depistat un bărbat de 32 de ani din localitatea Balta-Arsă, în timp ce conducea un autoturism pe strada Săvenilor din municipiul Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.00 a fost depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din localitatea Coteşti, judeţul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Flămânzi.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată din data de 17.08.2017.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Duminică, în jurul orei 11.00, a fost depistat în trafic, pe drumul naţional DN 24 C, un bărbat de 28 de ani din municipiul Botoşani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza localităţii Bădiuţi.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere .

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page