ImportantLocal

LOCAL | Două persoane au fost conduse la audieri după perchezițiile de miercuri dimineață din Botoșani

Poliţiştii din Botoşani, cu suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române, au efectuat 5 percheziţii la persoane bănuite de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune prin metoda Accidentul”. Două persoane au fost conduse la audieri.

La data de 11 octombrie 2017, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, cu suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române, au efectuat 5 percheziţii în Penitenciarul Iaşi şi pe raza localităţii Plevna din judeţul Botoşani, la persoane bănuite de comiterea ori complicitate la săvârşirea de înşelăciuni, prin metoda ,,Accidentul’’.

Acitivităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în care nouă persoane sunt bănuite de comiterea infracţiunior de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune, prin metoda ,,Accidentul’’.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada  10 august- 28 septembrie a.c., acestea ar fi înşelat, trei persoane din municipiile Botoşani şi Dorohoi.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 37.000 lei.

 

 

 

 

 

 

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au identificat 12 terminale mobile, 11 cartele SIM şi mai multe înscrisuri, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 

La activităţile desfăşurate în Penitenciarul Iaşi au participat lucrători din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page